dimecres, 7 de maig del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem fet la nostra experimentació també amb maduixes. Mmmmmmm, hem gaudit molt i ens ha agradat molt tastar-les i jugar amb elles!.




A l'aula dels músics de Bremen...

Hem après a desplaçar-nos com autèntics animals de la selva! Grrrrrrrrrrrrrrrrr. Hem fet sessió de psicomotricitat imitant el desplaçament de diferents animals: ens hem arrossegat com les serps, hem saltat com els micos, hem caminat de quatre grapes com els lleons, els tigres...

A l'aula de la Caputxeta...

Ha vingut la mama de la Daniela a la classe i ens ha explicat el conte de " La lluna i l'Alicia", una història sorprenent i meravellosa. A tots els nens els ha agradat molt!.

Avui per dinar...

Hem menjat paella d'arròs i croquetes de pollastre. I de postres fruita del temps (avui, poma).

I per berenar...

Macedònia de fruita amb bastonets de pa.

Llegim un conte abans d'anar a dormir?

Hola Famílies!

Remenant, remenant...hem trobat dins la nostra bibliografia un parell de llibres que us recomanem com a lectura abans de posar els vostres fills /es a dormir. 
En primer lloc: La Lluna i L'alicia, de Emma Damon. Avui l'hem explicat a l'Aula de La Caputxeta Vermella, i els infants han quedat ben bocabadats. Els ha encantat. 

Fitxa tècnica:

 Títol: L'Alicia i la Lluna
 Idioma: Català i castellà
 Autor: Emma Damon
 Editorial: Beascoa
 Any: 2000
 Resum: La lluna ha relliscat del cel i ha anat a parar dins la capsa de les joguines de  l'Alicia. L'alicia farà tot el possible, junt amb els seus dos amics, el Joan i la Lina, per  imaginar idees que puguin fer tornar a enlairar la Lluna fins el cel. 


Da'ltre banda us recomanem un recull de contes per a treballar les emocions abans d'anar a dormir: Cuentos para sentir: educar las emociones.

Fitxa tècnica:


Títol: Cuentos para sentir: educar las emociones

Autor: Begoña Ibarrola
Ediciones Sm
Any: 2003
Idioma: castellà
Resum: És una recopilació de contes per tal que el nen/a pugui desenvolupar el seu pensament emocional. Pretén guiar el petit a través del món de les emocions i els sentiments. Els contes estan classificats segons diferents emocions i sentiments entorn els quals giren cada història (alegria, tristesa, por, ...etc). Són històries molt curtes i senzilles per tal que pares i educadors puguin treballar-ho amb els infants.