divendres, 4 de març del 2016

El Carnestoltes a l'escola

Aquest passat mes de Febrer vam celebrar el Carnestoltes a l'escola, i al llarg de totes les primeres setmanes del mes vam realitzar tot un seguit d'activitats relacionades amb aquesta festa tradicional.
Vam passar la nostra setmana boja disfressant-nos i complint estrictament amb les ordres que ens va manar el senyor Carnestoltes per tal de fer molta gresca i xerinola a l'escola.
Cada dia de la setmana amb alguna cosa vam haver de venir:

Dilluns, El senyor Carnestoltes ens va dir...."Veniu amb un davantal ben divertit..." i així ho vam fer!!

















Dimarts, ens vam posar unes orelles ben divertides al cap!!!




















Dimecres,  vam haver de venir disfressats d'alguna professió!!!! Executius, ballarines, infermers i metges, doctores, cuiners, futbolistes, policies....de tot una mica.































Dijous, vam venir disfressats amb una disfressa lliure, i també vam celebrar el Dijous gras tot menjant botifarra i truita amb una mica de pa amb tomàquet, Mmmmmmmmmmmmmm, boníssim!










































I divendres vam celebrar la gran Festa de Carnestoltes. Aquest any el tema principal va ser dedicat al Món màgic de Peter Pan  i Campaneta. Dins una ambientació i decoració adequada l'equip de mestres va sorprendre a totes les famílies que esperaven impacients la sortida de l'escola de tots els infants disfressats.

Gràcies també a la col·laboració de l'Ampa, vam organitzar una petita Rúa que va acabar a la plaça 11 de Setembre amb música i berenar per a compartir plegats família i escola la gran festa de Carnestoltes d'enguany.
Us deixem algunes de les imatges per a recordar aquest dia...