divendres, 4 de juliol del 2014

Reunió general del nou curs 2014-2015

Atenció famílies!

Us convidem a assistir a la Reunió informativa general del curs 2014-2015 que tindrà lloc a la mateixa escola el proper dimecres, 23 de Juliol de 2014 a les 17.30 hores.
Recomanem vingueu a la reunió sense infants, per al bon funcionament de la reunió.

L'ordre del dia de la reunió serà el següent:

1. Informació general: horaris, normativa, funcionament, empresa gestora, Ampa,
2. Calendari escolar
3. Organització procés adaptació.
4. Organització aules
5. Sortides curs 2014-2015
6. Precs i preguntes




Tallers en família

Benvolgudes famílies!

Us comuniquem que aquest mes de Juliol, per tal d'acomiadar aquest curs, l'AMPA de l'escola ha organitzat un taller per a pares i fills.
Us hi recomanem la vostra assistència. A continuació hi teniu tots els detalls de la informació relativa al taller:

L'objectiu és compartir una estona de joc amb els vostres fills/es a través d'una activitat molt innovadora: crearem una joguina didàctica que podrem utilitzar per recrear infinitat de situacions i ajudar els vostres fills/es a trobar, de forma divertida, la millor manera d’afrontar cadascuna d’elles. Es una combinació de psicologia, taller artístic i creativitat,.. vols saber més sobre aquest taller? entra en el blog de l'AMPA i consulta la fitxa tècnica http://www.ampa-eltrenet.blogspot.com.es
 
Amb aquesta iniciativa us volem apropar a diferents formes d’aprendre i jugar amb els vostres fills i compartir-les amb la resta de pares/mares de l'escola.
 
•    Data i hora: 15/07/2014 a les 17.30h
•    Preu: 18 euros (material inclòs)

      LLoc: EBM El Trenet
•   Imparteix: Ileri, empresa especialitzada en el desenvolupament personal, acadèmic i professional d’infants i adults (www.ileri.cat)
•    Assistents: per a garantir una bona qualitat del servei l’aforament estarà limitat i el nen/a vindrà acompanyat per un únic familiar (pare/mare/..)
 
Per a participar en el taller serà necessari omplir un full d’inscripció que podreu trobar a la Direcció de l’Escola o al blog de l'AMPA i realitzar el pagament en el moment de la inscripció per reservar plaça.
 
Us esperem el dia 15 a L’Escola El Trenet!!!



AMPA EL TRENET

Jocs d'aigua

Hola, famílies!

Al llarg d'aquest mes de Juliol, tal i com ja us vam comentar tenim la previsió de fer jocs d'aigua durant el matí. Inicialment havíem organitzat els dimarts i dijous per a fer-los però, veient que el temps no ens acompanya gaire aquests dies, us agraïriem deixeu la motxilla amb les coses per a fer els jocs d'aigua durant la setmana penjada al penjador. El dia que la utilitzem ja us la retornarem per tal que pogueu netejar i eixugar la tovallola, el banyador i les xancles.
Serà molt divertit....!