dimarts, 1 de novembre del 2016

La Tardor a l'escola

Benvolgudes famílies....

Al llarg d'aquest mes d'Octubre hem realitzat a l'escola tot un seguit d'activitats relacionades amb els elements que formen part de la Tardor. I hem vivenciat amb els infants i les famílies dins i fora de l'escola tot els que ens aporta el nostre entorn. Hem encetat la nostra primera sortida en família, i us hem donat la oportunitat de poder venir a les aules dels vostres fills/es a acompanyar-los en les seves primeres activitats a l'escola.
Ha estat un mes ple de moltes emocions, sensacions i primeres noves experiències (en alguns casos). Hem passat ja la franja de l'adaptació i, poc a poc, anem tots agafant el ritme. Hem conegut als nous companys, els espais de l'escola, les noves organitzacions, i als nostres referents. Les persones que, dia a dia, ens guien en la nostra activitat educativa dins l'escola.
Pares i mares, heu assitit a les reunions informatives de cada aula. Gràcies a la vostra participació, us hem notat més aprop. Recordeu que un dels nostres principals objectius és fomentar la vostra confiança en la nostra tasca diària. Element primordial per assolir el nostre màxim objectiu; Aconseguir la felicitat dels vostres fills/es dins el procés d'ensenyament-aprenentatge.

Reunions amb famílies:










Agraïm la vostra predisposició i col·laboració davant tots els nous reptes i propostes educatives que iniciem aquest curs. Mil gràcies per ajudar-nos en el camí d'oferir-vos un millor servei.

I fent un petit recull d'imatges d'algunes de les activitats que hem realitzat aquest mes d'Octubre, us deixem amb les més representatives:

LA TARDOR ARRIBA A L'ESCOLA I, AMB ELLA, EXPERIMENTEM AMB ELS SEUS FRUITS...


Els nens i les nenes de l'Aula Amadeus Mozart, i Joan Miró experimentem amb taronges, mandarines, magranes i codonys.



























Mireu les nostres paneres dels elements i fruits de la Tardor!!!








Els nens i les nenes de l'aula Isaac Newton, també ens ha agradat anar a experimentar amb Magranes i Codonys a l'aula d'Experimentació i Manipulació.
























Primera Sortida en Família: Anem a la muntanya a observar el nostre entorn. Moltíssimes gràcies a tots els familiars que ens hi vau poder acompanyar!!!

































Primera activitat en família: A l'aula Isaac Newton, la mama de l'Ivan va venir a ajudar-nos a pintar bolets amb magranes. Que bé ens ho vam passar!!!








Primeres activitats: A l'aula Maria Montessori, els més petits descobrim un nou entorn: explorem objectes, descobrim diferents materials, juguem, experimentem...

Experimentació amb Farinetes.











Descoberta de les ampolles sensorials





Exploració d'objectes, elements naturals i joc de llums..








Experimentem pintant amb el cos...