divendres, 13 de juny del 2014

L'Estiu al Trenet

Benvolgudes famílies!

Al llarg d'aquest mes de juny i juliol treballarem a l'escola una nova unitat de programació: L'estiu.
Sent fidels a la nostra metodologia de treball, intentarem apropar a l'infant a l'entorn que l'envolta i posar al seu abast elements característics d'aquesta estació de l'any. Elements relacionats amb l'aigua, el mar, la platja, les peces de vestir, les fruites que mengem, etc.
Veurem imatges de paisatges d'estiu i de la platja, i experimentarem i jugarem amb articles de joc i de roba de l'estiu com, per exemple, pilotes de platja, flotadors, gorres de sol, ulleres de buceig, ulleres de piscina, petxines i sorra.
Necessitaríem la vostra col·laboració per a recollir aquests elements de l'estiu i poder fer les activitats de descoberta amb els vostres fills/es.
Us animem que aprofiteu el bon temps per anar a fer un passeig a la platja i busqueu: petxines i pedres de la platja, així com ens dugueu un grapadet de sorra de la platja (dins una bossa o cubell).



Així també us informem que el dia 23 de Juny celebrarem la nostra particular revetlla de Sant Joan: al matí del dia 23 muntarem una revetlla a l'aula, per això cada infant haurà de dur un trosset de coca típica de Sant Joan. Nosaltres guarnirem les aules i ballarem músiques molt divertides.

_________________________________________________________________________________

Avui a l'escola...

Ja fa uns dies que a l'escola estem treballant amb els infants el festival de fi de curs. Els hem estat explicant que farem una festa en un Teatre, on ells hi seran els autèntics protagonistes del dia. Hem començat a familiartizar-nos amb les músiques de les cançons que cada grup ballarà i poc a poc hi anem introduïnt una mica de coreografia. S'ha de dir que es fa el que es pot, però tots els infants hi posen molt d'interès i motivació. I això és molt important!

Avui per dinar...

Hem menjat llenties estofades, salsitxes de porc al forn amb amanida i de postres pera




I a la tarda hem berenat...

Gelat i galetes


Que passeu molt bon cap de setmana!