dijous, 16 d’abril del 2015

Detall per les mares

Estimades mares...

Volem preparar-vos un detallet però necessitem que cada una ens dugui una samarreta blanca de màniga curta (sense cap tipus d'estampació ni dibuix) llisa de la vostra talla. Haurieu de procurar que la samarreta sigui nova o semi nova, per tal que la pogueu lluir.




Si podeu fer-nos-la arribar la popera setmana seria genial!!!

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

Espectacle de Titelles a la Sala de Teatre Núria Espert

Bona tarda, famílies!

Us passem la informació relativa al Espectacle de titelles de petit format que anirem a veure el proper dimarts, 21 d'Abril a la sala petita del Teatre Núria Espert.

Espectacle de petit format: La llegenda de Sant Jordi
Titelles de drap
Adreçat a infants d’educació infantil

Sinopsi
Al poble de Montblanc, el Rei està molt amoïnat, ja que un drac ferotge té aterrida la població i està acabant amb els ramats d'ovelles i d'altres bestioles de la zona.

El Rei arriba a un pacte amb el drac per tal que Montblanc no es mori de fam i el drac deixi de menjar-se les collites i el bestiar: cada setmana una noia tendre i jove li serà entregada per tal que ell se la pugui cruspir al seu cau.

Un dia el sorteig fa que la Princesa sigui escollida a l'atzar per anar a Cal Drac, però justament en aquell moment, arriba el nostre Cavaller Sant Jordi, disposat a salvar a la Princesa i donar-li una lliçó a la bèstia.

Guió i direcció: Tian Cusidó