dijous, 16 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem obert la nostra capsa màgica dels contes i hi hem tret el personatge de la nostra narració d'avui: la Castanyera. És important afavorir la creativitat i la imaginació dels infants ja des de ben petits/es, i aprofitem la narració de contes per a fomentar l'aprenentatge del llenguatge oral.

Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet Joc de racons i Joc de safates. Com sempre hem dividit l'aula en dos grups, i una part del grup ha marxat amb la Vane a l'aula de racons a jugar-hi, i l'altre part ens hem quedat a l'aula fent joc de safates amb la Tati. Fer activitats en petit grup reforça la motivació dels infants i l'atenció en allò que estan fent. El petit grup permet més intervenció de cada petit/a en el joc, i es fomenta un clima de calma i tranquil·litat mentres es juga.

El Joc de safates








Avui a l'aula dels Somriures...

Hem fet sessió de psicomotricitat. Hem provat de fer tots una acció psicomotriu molt divertida: les tombarelles!!!
Tota sessió de psicomotricitat sempre va dirigida per un ritual: entrada, desenvolupament de l'activitat i final. Durant l'entrada relaxem als infants i els expliquem en què consitirà l'activitat psicomotriu programada: en aquest aquest avui hem explicat com fer tombarelles. Seguidament tots els infants es treuen les sabates. Per això és molt important que els poseu sempre sabates i bambes lligades amb belcro, per tal de facilitar la seva autonomia. I tots deixen les sabates ben col·locades en un espai de l'aula.

RITUAL D'ENTRADA




DESENVOLUPAMENT DE L'ACTIVITAT







FINAL DE L'ACTIVITAT

Recollim el material de psicomotricitat, parlem del què ha passat, com ens hem sentit, què hem fet... i després ens posem les sabates. Cada infant prova de posar-se les sabates. La majoria ja saben fer-ho tots sols, d'altres demanen ajuda.






Avui per dinar hem menjat...

MENJAR BASAL.

Llenties estofades amb arròs, llimanda al forn amb amanida d'enciam i olives i de postres, plàtan.




MENÚ TRITURATS

Mongeta tendra, patata, pastanaga, carbassó i vedella. I de postres fruita triturada.

MENÚ HIPERCOLESTEROLEMIA

Macarrons blanca saltats amb oli d'oliva i julivert, i llimanda al forn amb amanida. I de postres, també plàtan.



I per berenar,

Pa amb crema de xocolata i suc de fruites