divendres, 19 de setembre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels petons...

Hem estat explorant les joguines de l'aula i continuem adaptant-nos. Poc a poquet anem coneixent el ritme de cada infant i educadora i petits van passant el dia en un clima afectiu de confiança i seguretat.

Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem explicat al grup que aviat entrarem dins la Tardor, una estació de l'any per a nosaltres molt especial. Les fulles dels arbres cauen, els cargols amb banyes surten per la montanya, i celebrem una de les festes més emblemàtiques de la tradició catalana: la Castanyada. Tot això ho hem anat explicant amb l'ajuda d'unes imatges impreses en unes làmines molt grans. Aprofitant el tema de diàleg hem cantat algunes cançons, per introduïr-nos dins aquesta nova estació i la Tati ens ha ensenyat algunes cançons també en anglès.

Avui a l'aula dels Somriures...

Ha vingut l'Elisabet a l'aula i ens ha ensenyat la maleta màgica dels instruments de l'escola. Els infants nous s'han quedat molt sorpresos i meravellats en veure la quantitat d'instruments diferents, i han parat molta atenció a totes les explicacions que anava fent l'Elisabet sobre cada instrument (com sóna, com es diu, quin soroll fa...etc). Els alumnes que ja venien a l'escola ens han demostrat la gran memòria que tenen, s'enrecordaven de tot el que ja van aprendre.
Finalment hem gaudit una estona tots junts tocant i manipulant els diferents instruments.

Avui per dinar...

Hem menjat Bròquil amb patata i beixamel gratinat al forn, vedella arrebossada i iogurt natural.




I per berenar...

Poma amb bastonets de pa

Que tingueu molt bon cap de setmana!!!!