dimarts, 11 de novembre del 2014

Ajuts escolars Escolarització i Menjador de Setembre-Desembre 2014

Benvolgudes famílies!

A partir de demà trobareu a través de l'agenda la informació i els documents necessaris per a presentar la sol·licitud d'ajudes escolars (tan de menjador com d'escolarització). Només s'hi poden presentar les famílies empadronades a Sant Andreu de la Barca i les que compleixin amb els requisits establerts i especificats en el document informatiu. 
El termini per a la presentació de sol·licituds romandrà obert des del dia 17 de Novembre fins al dia 5 de Desembre, i s'ha de lliurar la sol·licitud escrita al mateix Ajuntament (2º planta), juntament amb tota la documentació que s'us demana per tal de poder valorar la situació de cada família.

Qualsevol dubte, consulteu a la direcció del centre.

Algunes activitats setmanals

Hola famílies!

Al llarg d'aquesta última setmana hem fet tot un seguit d'activitats, les quals us en fem un petit recull a través d'algunes imatges representatives.

A l'aula dels Petons...

Hem explicat el Conte dels Músics de Bremen amb els nostres titelles, i el fullet màgic (que és el personatge que ens introdueix tots els contes).




Vet aquí una vegada...


També hem estat pintant rotllos de cartró reciclat per a fer el nostre particular instrument musical, ja que hem iniciat la unitat de programació de la música...









Hem descobert l'aula de psicomotricitat, que encara no hi haviem anat a jugar cap dia. Ara que ja comencem estar adaptats al nou entorn comencem a explorar altres espais de l'escola. Ens ho vam passar molt bé descobrint les possibilitats que ens ofereix el nostre cos... Ah, i aquesta setmana li hem donat la benvinguda a un nou company, el Marc. Benvingut a la nostra escola, Marc!








A l'aula de les Abraçades...

Aquests útlims dies hem estat d'aniversari: hem celebrat l'aniversari de la Lua que va fer 2 anyets i el de la Paula, que també en va fer 2. I els dos dies vam fer festa grossa a la classe!

Hem donat la benvinguda a una nova companya i company, la Valèria i al David, que s'han unit al nostre grup. Amb ells ja som 20 infants a l'aula!

També hem estat pintant com a autèntics professionals amb pinzell i pintura. Hem decorat el que serà el nostre particular instrument musical que construïrem amb un pot d'alumini. Ens ha agradat molt pintar amb els pinzells.












Hem fet joc de safates, aquesta vegada amb ...cafè i sucre!!!









I a l'aula dels Somriures...

Hem fet joc de safates amb cacau i llenties. Ha estat molt divertit !! Hem acabat de cacau en pols per tot arreu...







Avui per dinar...

MENÚ NORMAL: Hem menjat cigrons amb espinachs, ou dur amb tomàquet sofregit, i de postres plàtan.







MENÚ HIPERCOLESTEROL: La dieta d'avui ha estat cigrons bullits amb patata, i truita de clara d'ou amb amanida d'enciam. I de postres, plàtan.

Per berenar...

Hem menjat entrepà de gall d'indi i suc de fruites.