dijous, 26 de juny del 2014

Informes de final de curs

Benvolgudes famílies!

Aquest proper divendres, 27 de Juny les educadores us faran entrega dels informes de final de curs dels vostres fills/es.

Un informe que recull el procés d'evolució global del vostre fill/a al llarg de tot el curs. Els ítems que s'hi recullen estan dividits segons Àrea de Coneixement.
Si creieu que hi ha algun aspecte que voleu comentar amb les educadores en relació a l'informe després d'haver-lo llegit, no dubteu en concertar dia i hora d'entrevista amb la tutora del vostre fill/a per tal de poder-vos aclarir tots els possibles dubtes o angoixes que us puguin quedar.

En cas de voler sol·licitar entrevista amb la tutora anoteu-ho a l'agenda i l'educadora i us trucarà per concertar-vos dia i hora per a reunir-vos durant el mes de Juliol.


Salutacions,

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Al llarg d'aquestes setmanes estem familiaritzant els infants amb la música que hauran de ballar en el festival de fi de curs. S'esforcen i progressen per a millorar els seus moviments i els gestos que les educadores els ensenyen. Estan molt animats i motivats! Ja veureu que bé ho faran!

Avui per dinar...





I per berenar...

Entrepà amb crema de xocolata