dilluns, 22 de setembre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Sembla que la tardor ja ha arribat! Avui un dia mig plujós i sense gaire sol, els infants han contemplat aquest fenòmen.

Avui a l'aula dels Petons...

Hem fet la nostra primera sessió de massatge infantil amb els quatre petits/es que avui han vingut a l'aula.
El massatge infantil és un art antic aplicat als més petits, des que neixen, per a estimular els seus sentits i nodrir-los afectivament, a través de la pell i del tacte. Són molts els beneficis que poden obtenir els nens mitjançant l'aplicació del massatge infantil, per això a l'escola bressol també el tenim en compte.
El massatge infantil és un dels més agradables i fàcils mètodes per a establir aquest primer contacte tan positiu entre educadora i infant. I durant aquestes primeres setmanes anirem repetint setmanalment aquestes senssions de massatge.

Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet sessió de música amb l'Elisabet. Hem donat la benvinguda a la tardor cantant diferents cançons acompanyades amb el so d'algun instrument. I després hem conegut els instruments de la Maleta dels instruments que hi tenim a l'escola. Hem acabat explorant i manipulant-los, tot fent tot un guirigall de sons i sorolls. Ha estat molt divertit!

Maleta dels instruments:



Avui a l'aula dels Somriures...

Hem fet joc de racons, i jocs de taula. Hem dividit l'aula en dos grups i cada grup ha fet  una d'aquestes activitats.


I per dinar...

Llenties ofegades amb arròs, ous durs gratinats amb formatge i beixamel, i de postres, pera.






I per berenar,

Iogurt de sabors amb galetes.