dijous, 9 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem jugat amb diferents elements de la tardor com: pinyes, magranes, carbasses, etc. i ens ho hem passat molt bé manipulant tots aquests elements.

Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem dividit el grup per poder fer joc de safates i joc de racons. Una meitat del grup ha anat amb la Tati a fer joc de racons, i l'altre meitat del grup s'ha quedat a l'aula amb la Vane fent joc de safates. Tan una activitat com l'altre han estat molt divertides i ens ho hem passat molt bé!

EL JOC DE RACONS







EL JOC DE SAFATES






Avui a l'aula dels Somriures...

Hem dividit l'aula en dos grups i, primer hem fet sessió de narració de contes a l'aula, i després hem fet sessió de psicomotricitat.
El conte d'avui: La història de la senyora Maria Castanyera. Els nens ja comencen a recordar, cada vegada que expliquem el conte, el fil argumental de la història, i canten gesticulant els moviments que acompanyen cada cançó que apareix en el conte.






En la sessió de psicomotricitat hem muntat un petit circuit en el qual els petits/es han hagut de passar per dins uns cercles, saltar un mòdul i fer una tumbarella o salt damunt del matalàs.


Avui per dinar...

Hem menjat espirals a la siciliana, salsitxes al forn amb enciam i tomàquet i de postres, plàtan.




I per berenar...

Entrepà de crema de xocolata amb suc de fruites