dimarts, 14 d’abril del 2015

Un dia a la Granja...

El passat divendres, 10 d'Abril vam realitzar la visita a la Granja Can Pi de la Serra de Castellbisbal. Una aventura molt divertida, i valorem l'experiència molt positivament.

Tal com estava previst vam realitzar la sortida de l'escola amb autobús fins a la Granja. Dins l'autobús cap incident a destacar... (algún plor comptat, alguna vomitada, ...) però moltes cares emocionants i rialles obertes. Tot cantant, vam arribar en un tres i no res al nostre destí!




















En arribar a la Granja...ja ens hi esperaven els granjers, que en veure'ns ens van donar la benviguda i ens van ubicar en un espai de la Granja. De seguida ens vam organitzar per començar la visita a la granja, i per això ens van dividir en dos grups. 








Al llarg del matí vam fer tres tipus d'activitats: visitar els animals de la granja (veure com són, què mengen, com viuen, etc.), fer un passeig amb carro, i caminar pel circuit dels sentits (ens vam convertir en petits exploradors i vam anar voltant per les rodalies de la Granja tot descobrint aspectes relacionats amb l'entorn de la Granja desenvolupant els nostres sentits: Olfacte, Oïda, tacte...).
Així doncs, per grups vam anar coneixent als diferents animals de la Granja...Alguns dels animals que vam veure: conills, ovelles, cabretes, porquets, oques, vaca, ase, cavalls, galls i gallines!






Vam tocar els animals, vam veure si tenien pèl o plomes, vam donar-los de menjar i vam convertir-nos per un dia en autèntics granjers!









































Vam donar una volta amb carro estirats d'un Pony que es deia Prícncep...I per tal que corrés li havíem de dir...ARRI; ARRI!! I en Príncep corria.













Vam donar-li de menjar pa a la Vaca Guapa, que ens treia una llengua llarga per estirar el pa... i tenia molta força!








Vam passejar per l'entorn natural de la Granja, i ens vam adonar de diferents aspectes relacionats amb els sentits...

Olorem...


 
Observem, mirem...





Després de fer tantes coses vam fer una paradeta en una zona habilitada d'esbarjo per a dinar. I ens hovam passar molt bé!


























Després de dinar i tant jugar, alguns no van poder evitar caure ben rendits sota l'ombreta..., o ja de tornada a l'autobús!












HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE...REPETIREM SEGUR!