dijous, 9 de juliol del 2015

Festival de fi de Curs

El passat dimecres, 1 de Juliol vam realitzar amb tots els infants de l'escola el nostre tradicional ja festival de fi de curs.
Tal i com portem fent durant els darrers tres anys, un any més vam gaudir d'una tarda plena de música, emocions i sentiments a flor de pell, espectacle, diversió, creativitat i imaginació. Una tarda en la que els autèntics protagonistes van ser tots els vostres fills i filles.

Amb molts nervis iniciavem l'acte a la sala gran del Teatre Núria Espert. Algun incident tècnic va fer retrassar una mica la presentació, però tot just va quedar en una simple anècdota.
Molts dies previs de preparació fan que aquest dia esdevingui el dia més esperat per a tots i totes. Els familiars expectants per a veure quines sorpreses hem preparat aquest any, els petits impacients per a representar els balls que han estat aprenent i l'equip, neguitós perquè tot surti com estava previst.

Mescles de sentiments i sensacions per a tots i totes. Sentiments que són difícils d'explicar si no es viuen. 

En realitat el nostre festival simbolitza un homenatge a la feina feta al llarg de tot un curs, un homenatge als nostres petits, que ja no ho són tant, i un homentatge a l'evolució i a l'aprenentatge que representa cada any viscut dins l'escola bressol.

Gràcies a tots i totes els que heu format part d'aquesta experiència. Gràcies a tots i totes els que heu confiat en la nostra tasca. Gràcies per fer-nos sentir i emocionar cada any al costat dels vostres petits/es.

Us deixem un petit recull d'imatges que ens ha fet arribar el pare de l'Isaac de l'aula de les Abraçades. Moltíssimes Gràcies!


































Després de la gran actuació de cada grup, vam retre homenatge als 41 infants que aquest curs marxaran de l'escola per anar a l'escola "dels nens grans", com diuen ells... Un moment mol emotiu per les educadores ja que un sentiment agredolç recórrer cada any els nostres cors en haver-nos d'acomiadar.
Instantànies captades també per el pare de l'Isaac, de l'aula de les Abraçades. Mil gràcies Luismi!
Diuen que una imatge val més que mil paraules... en aquest cas algunes imatges parlen per si soles...