dijous, 4 de setembre del 2014

Primer dia d'adaptació

Hola famílies!

Avui hem iniciat l'escola amb el primer dia d'adaptació. Cada aula ha distribuït dos trons d'adaptació, i les famílies heu vingut a acompanyar als vostres fills/es, germans/es i/ o nets en aquest primer dia que, per alguns ha estat una retrobada després de les vacances, i per d'altres, el seu primer contacte amb l'escola bressol.
Aquests propers dies fins el dia 10 de setembre anirem augmentant progressivament l'horari d'estada dels infants a l'aula. I a partir del dia 12, els infants que ho necessitin ja podran utilitzar tots els serveis i fer el seu horari habitual.

Aquí us deixem un recull d'imatges d'aquest primer dia!


















































Benvinguts/des a l'escola!

Amb molta alegria i il·lusió us donem la benvinguda a aquest nou curs. Amb tota les ganes d'iniciar un nou trajecte ple d'aprenentatges us volem transmetre tota la confiança del món per fer-vos partíceps, dia a dia, del procés en el que els vostres fills i filles aniran fent-se grans. Teniu a un equip educatiu a la vostra disposició, que us acompanyarà en tot el camí.
Esperem que hagiu gaudit d'aquest dies de vacances, tot agafant forces. Des del Trenet ja hem començat a preparar fa dies el nou curs, amb moltes novetats i noves propostes d'activitats.

Tal i com ja vam fer el curs passat, el nostre blog serà el mitjà de comunicació per a que pogueu seguir de més a prop tot el que hi fem a l'escola!

Sigueu molt benvinguts i benvingudes!