divendres, 24 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem fet una experimentació amb aliments de la tardor: en aquest cas hem escollit manipular moniatos i patates bullides. Com que encara som petits i nosaltres no farem panellets, hem volgut també embrutar-nos les mans i aixafar i tastar els moniatos i les patates, uns dels ingredients principals per a fer els panellets. La veritat és que els petits s'han mostrat ben curiosos i els ha agradat manipular aquests aliments amb les mans.
Aquí en teniu una petita mostra...









Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet sessió d'anglès amb la Tati. Avui la Tati ens ha ensenyat algunes paraules relacionades amb la tardor a través d'unes imatges que hem anat anomenant. I després hem après i cantat la cançó de la tardor:  falling leaves. Us deixem l'enllaç perquè la pogueu cantar a casa amb els vostres fills/es.


Avui a l'aula dels Somriures...

Hem fet sessió de música, i hem recordat totes les cançons que hem après al llarg d'aquesta unitat de programació de la Tardor. Tot acompanyant les cançons dels gestos i moviments que hem après: L'esquirol, el bolet petitó, La castanyera, M'agrada la Tardor, el cargol treu banyes, la pluja, Ja ha arribat la tardor, etc.

Avui per dinar...

Hem menjat cigrons estofats amb bledes, lluç al forn amb tomàquet amanit i, de postres, iogurt natural.




La dieta per l'infant d'hipercolesterol ha estat: cigrons amb bledes bullits, i lluç al forn amb amanaida d'enciam. I de postres, iogurt natural desnatat.

Pels triturats: puré de verdures amb pollastre, i iogurt natural

Per berenar...

iogurt de sabors amb galetes

Que passeu un molt bon cap de setmana!