dijous, 5 de febrer del 2015

SETMANA BOJA DE CARNESTOLTES

Bona tarda, famílies!

La propera setmana celebrarem a l'escola la Setmana Boja, en la qual el Rei carnestoltes ens donarà una serie d'indicacions que tots i totes haurem de seguir i complir.
Us avancem quines seran aquestes ordres, per tal que ho tingueu present:

Dilluns, 9 de Febrer: Vindrem a l'escola amb el pijama posat!
Dimarts, 10 de Febrer: A l'escola vindràs i la roba plena d'agulles d'estendre portaràs!
Dimecres, 11 de Febrer: Amb ulleres ben divertides vindràs!
Dijous, 12 de Febrer: De princesa, princep o vaca, de gallina, indi o pintor, de pirata, bruixa o flor. Del que vulguis et disfressaràs!
Divendres, 13 de Febrer: a la Festa de Carnestoltes vindràs!

Experimentació amb pintura

Hola Famílies!

A l'aula dels Petons avui ens hem animat molt i hem fet una experimentació de pintura de colors sobre paper cartró al terra. Ha estat molt divertit i, alguns del petits, han acabat de pintura fins al....cabell!!!












Tallers en família

Bona tarda, famílies!

El passat dimarts, vam iniciar la primera sessió dels anomenats "Tallers per a famílies". Aquesta primera sessió, que la va dur a terme la Saray, educadora del centre, va estar centrada en fer una màscara. En motiu del Carnestoltes, vam proposar a les famílies elaborar una divertida màscara en forma de cara de lleó, una per a l'infant i l'altre per a l'adult que acompanyava l'infant.
El resultat d'aquest primer taller, en el qual hi van particcipar 8 famílies tan del centre, com de fora del centre va ser aquest:






















Us agraïm a tots i a totes la vostra participació i us esperem en posteriors tallers!!! Esperem us ho passessiu bé!