divendres, 10 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem donat la benvinguda a un nou company, en Xavier. Que ahir va ser el seu primer dia d'adaptació! Ja som un més a l'aula, que bé!. Poc a poc ens anem adaptant al grup i a la nostra educadora.





Avui hem fet la nostra primera experimentació amb el cos! Hem descobert diferents sensacions a través del tacte del sucre i la farina. Mireu, mireu... A alguns dels infants els ha fet una mica de cosa tocar el sucre i la farina amb el cos, però d'altres s'ho han passat d'allò més bé!










Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet sessió d'anglès amb la Tati, el John i la Kate. Avui ens han parlat dels colors de la tardor i hem cantat algunes cançonetes relacionades amb aquesta estació de l'any. Ens ha agradat molt rebre com cada setmana la visita dels nostres titelles anglesos.

https://www.youtube.com/watch?v=tPm7JTGIHcA
https://www.youtube.com/watch?v=GtCiE4aK9QA

Avui a l'aula dels Somriures...

Hem escoltat l'audició de La Tardor de Vivldi. Primer, atentament hem parat atenció a la música, i després hem fet un viatge immaginari pensant en un paisatge de tardor totes les coses que podríem fer: trepitjar fulles, veure com plou, collir bolets a la muntanya, saltar sota la pluja, etc.

https://www.youtube.com/watch?v=8x4GC0-Z0ZI

Avui per dinar...

Hem menjat Sopa de peix amb arròs, i fricandó de vedella. I de postres, iogurt natural amb sucre.




I per berenar...

Llet amb cereals

Que passeu molt bon cap de setmana!