dimecres, 15 d’abril de 2015

Petites Sortides Aules Somriures i Abraçades

Benvolgudes famílies,

Us informem que al llarg d'aquest mes d'Abril hem programat una sèrie de petites sortides de matí relacionades amb la Unitat de programació que estem treballant a l'escola: Sant Jordi i els Contes.
Alguna de les sortides ja estava prevista des de l'inici del curs, altres han estat organitzades al llarg d'aquestes últimes setmanes.

Us detellem a continuació el tipus de sortida i el dia:

Dimarts, 21 d'Abril: Anem a veure una petita representació teatral, en format titelles a la Sala petita del Teatre Núria Espert. La representació és gratuïta ja que és subvencionada en la seva totalitat per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Aquest dia haureu de ser molt, molt puntuals a l'escola. Entre les 9- 9:10 hores sortirem de l'escola per anar caminant fins al teatre. Un cop acabada la representació tornarem cap a l'escola, sobre les 11.30 hores.

Dimecres, 22 d'Abril: En motiu de la Diada de Sant Jordi, les 3 escoles bressols Municipals d'aquí Sant Andreu, hem organitzat unes Jornades d'intercanvi culturals amb els avis del Casal dels Avis al pati de l'Escola Casa Pedemonte. Allà, un grup d'avis molt animats ens faran una representació teatral de la llegenda de Sant Jordi, i per concloure les jornades farem una mica de gresca i xerinola. Aquest dia sortirem també caminant de l'escola a les 9.30 hores i tornarem sobre les 11.30 hores.

Dimecres, 29 d'Abril: Anem a visitar la Biblioteca municipal. Sortirem de l'escola a les 9.15 hores i retornarem sobre les 11.30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada