divendres, 16 d’octubre del 2015

El Joc de descoberta per als més petits: la panera dels tresors.

Hola, famílies!

Us presentem una de les activitats que realitzem a l'aula, setmanalment, amb els vostres fills/es a l'Aula del Sol. És una proposta de Joc de descoberta anomenat, Panera dels Tresors.
Us expliquem una més detingudament en què consisteix aquest joc:
És una proposta de joc adreçada als infants de 6 a 12 mesos, aproximadament. És una activitat indicada per a aquells infant que encara no caminen i es poden estar asseguts, sense desplaçar-se gaire del lloc.
És una activitat d'exploració. Per fer-la cal omplir una panera de vímet amb objectes d'ús quotidià escollits amb la finalitat de proporcionar estímul i experiència als cinc sentits de l’Infant: la descoberta i el desenvolupament del tacte, el gust, l'olfacte, l'oïda, la vista i del sentit del moviment.
La panera recull tot un seguit d'objectes i materials de diferents composicions: plàstic, pell, metall, fusta, tela, ferro, goma, etc.
El material s'ha de anar reposant per a netejar-lo o substituïr-lo si s'ha fet malbé. Per això, pot ser que, al llarg del curs us demanem la vostra col·laboració per tal d'anar recopilant aquest material específic.
Objectes com, per exemple els que observeu en les següents imatges.




Els vostres fills/es ja fa setmanes que han començat a descobrir aquesta proposta de material. Avui hem fet una nova sessió i s'ho han passat genial!!!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada