dimarts, 25 de març del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem muntat un racó a l'aula per a penjar-hi imatges de la primavera. I també ens hem assegut al matalàs per parar atenció als àlbums de les nostres famílies. La Tati ens ha anat ensenyant les fotografies, i ens ha agradat molt reconèixer els nostres familiars: el papa, la mama, els avis, etc.

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Han vingut els papes de l'Andrea a fer una activitat amb tots nosaltres: hem experimentat amb fang!!! Fins ara no ho haviem fet mai, i els ha agradat molt la sensació de tocar el fang amb la mà. Després de marrenejar una miqueta, hem estampat la nostra mà dins el fang, i ha quedat la silueta marcada! Apa, quina descoberta... Quan estigui ben sec el fang, ens endurem la nostra mà a casa.

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem fet una sessió de joc de descoberta amb el joc de les safates: hem experimentat amb llenties i arròs. Hem probat de fer passar els aliments d'un recipient a l'altre, qué divertit!

Com cada dia, a mig matí hem sortit al pati a que ens toqués l'airet i el solet, avui ha fet una mica d'aire fred, però ben abrigadets no ens hem perdut la sessió d'esbarjo. Mentres estavem al pati hem sentit un senyal de sirena molt fort.. Ostres! I ens hem recordat que avui al poble hi havia prova de sirenes de confinament.

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Puré de verduretes, truita de patates i ceba amb amanida d'enciam i olives. I, de postres iogurt de sabors. Tot boníssim

Benvinguda Primavera!

A l'escola ja fa uns dies hem donat la benvinguda a la primavera. Qué bonic és veure tants colors i sentir tantes olors!
Al llarg d'aquesta nova unitat de programació que treballarem al llarg de tot el mes d'abril, realitzarem tot un seguit d'activitats relacionades amb els sentits: la vista, el tacte, l'olfacte, el gust i l'oïda. Serà tota una experiència emocional i sensitiva. Ja us n'anirem informant puntualment...
De moment, us deixem aquest parell de cançonetes que anirem treballant a les sessions de música.

Els ocells han arribat...

https://www.youtube.com/watch?v=HEqsWqlJFvQ&noredirect=1

Et diré un secret molt fi...

https://www.youtube.com/watch?v=9ZfZ9w0zUyU