divendres, 26 de juny del 2015

El protagonista de la classe

Aquestes darreres setmanes del mes de Juny hem gaudit de diferents activitats proposades pels pares i mares dels nostres protagonistes de cada setmana.

A l'aula dels Somriures els protagonistes de les darreres setmanes han estat L'Ada, l'Esther, l'Oriol.i el Daniel

Els pares de l'Ada van venir a cantar-nos cançons tot acompanyant-les del so de la guitarra. Va ser molt divertit gaudir aquesta estoneta que vam passar tan agradable.












També vam rebre la visita de la mama de l'Esther, que va venir a ensenyar-nos a fer un peix amb un plat de cartró. Vam decorar-lo amb pintura i purpurina. I l?esther ens va ensenyar els seus dos peixets de veritat.









L'Oriol també ha estat protagonista de la classe, i per fer la setmana més especial va venir la seva mama, el seu germà, el seu papa i el seu avi a proposar-nos una activitat molt divertida: vam fer jocs d'aigua al pati!!!





















Aquesta setmana, l'últim protagonista de l'aula ha estat el Daniel, i aquesta tarda hem gaudit d'una estona de joc amb els seus pares, L'Òscar i La Isabel. Hem fet una màscara, l'hem decorada amb uns ulls mòbols i hem jugat a tocar diferents objectes amb els ulls tapats (alguns), d'altres sense tapar. Ha estat molt divertit!