dimecres, 22 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Ha vingut l'Elisabet i hem fet sessió de música: hem conegut un instrument nou, el violí. I hem fet una audició d'un fragment de música clàssica on hi sonaven violins. Hem parat atenció a l'audició musical i hem acabat ballant i movent el cos tot intentant moure els braços seguint el ritme de la música. Ha estat molt divertit!

Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet sessió de psicomotricitat. Hem anat a l'aula de psico i avui hem jugat lliurement amb les pilotes psicomotrius: de grans, mitjanes i petites. Les hem xutat, tirat en laire, les hem fet botar, rodolar, etc. Ha estat molt divertit també!

Avui a l'aula dels Somriures...

Hem fet sessió d'experimentació amb castanyes torradetes i moniatos. Primer hem explicat als petites/es que es fixessin en els dos fruits de la tardor: les magranes i les castanyes. I hem parlat de quin color eren, quina forma tenien, etc. Després hem deixat els moniatos i les catanyes a l'abast dels infants i hem deixat que experimentessin lliurement. Ens ho hem passat molt bé, tot i que els hem tastat, els moniatos no els han agradat massa.











Avui per dinar hem menjat...

Arròs integral amb verduretes, truita de formatge amb ceba i amanida d'enciam, i de postres, pera.




La dieta d'avui per l'infant d'hipercolesterol ha estat la mateixa que el menú normal però modificant el segon plat: arròs integral amb verduretes, peix al forn amb amanida d'enciam, i de postres pera.

Pels menús triturats, avui ha estat de verdures i peix. I de postres, Fruita triturada.