dimecres, 26 de novembre del 2014

Sortida al Teatre American Lake, Gavà

Benvolgudes famílies:
Us informem que el proper dimarts, 9 de Desembre realitzarem la primera sortida d’aquest curs a la Sala de Teatre American LaKe de Gavà. A continuació us detallem tota la informació al respecte:
Anirem a veure un espectacle de titelles de petit format: “L’arbre de Nadal” a càrrec del grup d’espectacle SIM SALABIM. Indicat per a infants de primer i segon cicle d’educació infantil. Un espectacle basat en El conte de nadal de Charles Dickens i en El príncep feliç, d’Oscar Wilde. Es narra la història d’un petit avet plantat al jardí d’una família benestant. Un dia, aquest, es troba, de forma màgica, com apareixen un munt de regals als seus peus. Amb l’ajut d’un petit esquirol, els anirà repartint entre les persones més necessitades.



ATENCIÓ!! Sortirem de l’escola molt aviat, a les 8.45 hores, així que caldrà que aquest dia tots els infants arribin a l'escola a les 8.30 hores. IMPORTANTÍSSIM PUNTUALITAT.  A les 8.45 hores en punt marxarem. 
També necessitarem que ens retorneu l’autorització signada abans del proper dilluns 1 de Desembre. (La trobareu a l'agenda a partir de demà).El pagament es farà a través del rebut mensual.
A continuació us detallem tota la informació referent a l’import:
Preu entrada Teatre: 7,25 euros
Preu transport autobús: 7,50 euros
NOTA: L’AMPA de l’escola subvencionarà una part del transport de l’autobús als socis de l’AMPA, amb la qual cosa els preus de la sortida seran els següents:
Preu Total Sortida Soci AMPA: 12 euros

Preu Total Sortida No Soci AMPA: 14,75 euros