dilluns, 27 d’octubre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels petons...

Hem fet sessió de massatge corporal i joc psicomotriu amb diferents elements sensorials. Alguns dels petits els ha agradat molt. Hem posat especial atenció en anomenar diferents parts del cos, com els peus, les mans, la panxa, el cap, etc, per tal que l'infant vagi prenent consciència real de les parts del seu cos.

Avui a l'aula de les Abraçades...

Ha vingut l'Elisabet i hem fet una sessió molt divertida d'expressió corporal, a través d'un viatge musical. Hem ambientat l'aula, i hem explicat als petits que imaginéssin que el nostre cos era tan lleuger com una fulla d'un arbre quan cau a la tardor. I a partir d'aquí hem narrat una història a partir de la qual els infants anaven moviment-se per l'aula lliurement tot escoltant de fons l'audició de La Tardor de Vivaldi. Ha estat molt divertit!

Avui a l'aula dels Somriures...

Hem fet sessió de joc de racons. Hem anat a l'aula de Racons i hem deixat que els infants juguessin lliurement amb els diferents jocs. Hem observat el llenguatge i la interacció entre els infants en la situació de desenvolupar joc simbòlic en cadascún dels diferents racons.

Avui per dinar...

Menú Basal: Hem menjat llenties estofades, truita de patates amb amanida i de postres, mandarina.

Menú Hipercolesterol: Macarrons blancs passats per la paella, pollastre a la planxa amb amanida d'enciam i blat de moro, i de postres, mandarina.

Menú Triturats: verdura amb pollastre, i de postres, iogurt natural

I per berenar...

Llet amb galetes