dimarts, 13 de maig del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui, a l'aula dels Patufets...

L'Isaac ens ha estat explicant el llibre viatger, i tot el que va fer aquest cap de setmana amb en Patufet. Com que és dimarts, dia del Conte, hem explicat el conte de La rateta que escombrava l'escaleta. Hi ha anat molt bé, tots els infants han estat atents a la narració del conte i els ha agradat molt els sons de cada animal que apareixia en el relat de la història.
https://www.youtube.com/watch?v=rVm2A1OTWkE
Després, com que el pati avui estava una mica mullat hem anat a l'aula de psicomotricitat a passar una estona divertida. Hem pujat i baixat dels mòduls, hem passat per dins el túnel i hem fet botar les pilotes.


Avui a la classe dels Músics de Bremen i La Caputxeta Vermella...

Hem vist el video de la colecció Baby Einstein, animals del mar (Baby Neptuno). Us hem publicat l'enllaç per a què pogueu visonar el vídeo.

Avui per dinar hem menjat...

Arròs amb tomàquet, llenguado arrebossat amb tomàquet amanit i olives,  i iogurt de sabors. Mmmmmmm, boníssim!I de berenar...

Entrepà de pernil dolç

Baby Einstein - Baby Neptuno- Descobrint l'aigua

Avui tots els nens i nenes hem vist el video de la Colecció Baby Einstein: Baby Neptuno (animals del mar). I ens ha agradat molt. Us el recomanem per veure'l a casa i seguir treballant els animals del mar.