dimarts, 5 de setembre del 2017

Nou inici de Curs

Bona tarda, famílies

Avui hem iniciat un nou curs a l'Escola Bressol El Trenet. Novament i, com cada any, hem obert de nou les nostres portes i, amb molta il·lusió, us hem acompanyat en aquest primer dia. Els infants han gaudit d'una estona de joc al costat de les seves famílies dins l'aula. Ens hem retrobat amb els almunes del curs passat que ara ja són una miqueta més grans i ens hem explicat moltes cosetes.
Gràcies a totes les famílies per fer aquest primer dia d'escola, un dia especial.

A l'aula Maria Montessori,...els més petits de l'escola hem gaudit d'un ambient de calma i tranquilitat en una aula molt acollidora. I em tingut els primers contactes amb la nostra educadora, la Saray

A L'aula Amadeus Mozart ens hem atrevit a explorar els objectes i joguines de l'aula i fins i tot hem fet una primera experimentació amb pintura. Hem plasmat les nostres mans, pares i mares i infants en un gran arbre de famílies.

Els més grans de l'escola, alguns ja acostumats a l'ambient escolar, han descobert les noves aules referents i han passat una bona estona entretinguts i acompanyats dels familiars.

A l'aula Isaac Newton ho hem passat molt bé!

A l'aula Joan Miró hem explorat amb el diferent material de l'aula... ha estat molt divertit...