dilluns, 5 de maig del 2014

Què hi hem fet a l'escola?

Bon dia, famílies!
I després d'aquests quatre dies de desconexió, comencem la setmana amb molta força i energia! Al llarg d'aquest mes de Maig a l'escola hi treballarem els animals del nostre entorn: els animals salvatges, els animals marins i els animals domèstics i de la granja.
Us avancem que si teniu alguna mascota domèstica a casa i la voleu dur a l'escola durant la setmana que treballem els animals domèstics, ho podreu fer. Només caldrà que us poseu d'acord amb les educadores.
Com a cloenda d'aquesta unitat de programació, us recordem que farem la visita a la Granja Can Pi de la Serra. Abans d'acabar el mes us passarem tota la informació detallada i l'autorització per els qui voleu que el vostre fill/a assisteixi a la sortida. Podeu consultar, la web de la Granja, si voleu, per a tenir-ne més informació: http://www.canpidelaserra.es

Avui a l'Aula dels Patufets...

Hem fet una nova sessió de joc heurístic: amb taps, pots, ampolles, caixetes, agulles d'estendre, etc. Els petits han combinat tots aquests materials entre ells i han intentat descobrir les diferents possibilitats que ofereix el fet de combinar-los entre si.

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Hem cantat cançons de diferents animals de la selva com: el lleó no em fa por, les girafes, cinc petits micos, l'elefant, etc. I també hem pintat amb pintura verda un paisatge que simbolitzarà la selva. Ens ho hem passat molt bé fent de pintors!

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

La Daniela és la nostra protagonista aquesta setmana, així que a primera hora del matí hem estat mirant totes les coses que ens ha posat dins la Capsa Viatgera, i ens ha anat explicant que hi havia posat.
Després hem fet sessió de psicomotricitat, avui ens hem desplaçat com autèntic animals salvatges. GRrrrrrrrrrrrrrr! Ha estat molt divertit!

A mig matí hem sortit tots al pati a jugar una estona, i després hem tornat a entrar a l'aula o treballar els hàbits d'higiene  i autonomia.

Avui per dinar...

Hem menjat: Cigrons estofats i pollastre a la planxa. I de postres... Fruita del temps (avui taronja).

I per berenar...

Llet amb cereals