dijous, 24 d’abril del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem fet una sessió de psicomotricitat amb caixes de cartró de diferents mides. Ha estat molt divertit: hem entrat a dins les caixes, n'hem sortit, ens hi hem amagat,ens hi hem tancat...

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Hem anat a l'aula de racons de joc. I hem fet el menjar a la cuineta, hem passejat els bebés amb els cotxets, hem planxat la robeta, hem pentinat a les nines, hem jugat amb els titelles... i ens ho hem passat genial!
A l'aula ja fa uns dies que hem començat a treballar hàbits d'autonomia com ho és el control d'esfínters. I per això cada dia ens assentem una estoneta a la gibrelleta. Què grans ens estem fent... i que bé ens sentim quan ens feliciten pels nostres progressos. Algunes nenes de l'aula dels músics ja han començat a fer pipis i caques a la gibrelleta, cada vegada que s'hi asseuen. Magnífic!

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Ha vingut la mama del Mario ha fer una activitat amb tots nosaltres i passar una bona estona. Aquesta setmana el Mario és el nostre protagonista, així que per això hem rebut avui a la seva mare. Tots plegat hem fet un mural pintat amb ceres de diferents colors i a sobre hi hem enganxat gomets lliurement.

A mig matí hem sortit una estoneta al pati, aprofitar el solet que ha fet avui, i la bona temperatura.

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Llenties ofegades i cap de llom al forn amb patates xips. I de postres, fruita (avui pera. Mmmmmmmmm, boníssim!

I per berenar...

Pa amb xocolata