dilluns, 9 de novembre del 2015

Bonificacions Escolarització i Menjador Període Setembre- Desembre 2015

AJUTS ECÒNOMICS ESCOLARITZACIÓ I MENJADOR

Us informem que ja està obert el període per a presentar les sol·licituds per els ajuts econòmics que ofereix l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tant per a l'escolarització en funció del llindar de renda ecònomic familiar, com per al menjador (en cas dels usuaris que utilitzen aquest servei de manera fixe per algún dels mesos que l'hagin utilitzat).

Trobareu tots a l'agenda una carta explicativa, i la fulla de sol·licitud per aquells qui compliu els requisits. Teniu temps per entregar la documentació que es requreix en el cas de cada ajuda fins el proper 20 de Novembre.

A mòde de resum heu de saber en relació als ajuts econòmics que ofereix l'Ajuntament:

- En el cas de ser Famílies nombroses o monoparentals, o bé  Famílies amb un segon fill matriculat al centre: heu de saber que la família no ha de fer cap gestió ja que ho tramitem de manera interna entre la direcció del centre i la Regidoria. 

-Pel que fa a les Ajudes de Menjador: Heu de saber que TOTES les famílies que els seus fills/es es quedin fixes al menjador  (o hagin utilitzat aquest servei algún dels mesos del període de manera fixe), la podeu demanar. El criteri renda econòmica dona punts però no és excloent. Així que tingueu en compte aquest fet.

-Pel que fa a la Bonifacació del preu públic per a l'escolarització per llindar de renda: les famílies heu de tenir en compte que heu de ser residents i estar empadronades a St Andreu, no tenir moltes propietats i no passar-se dels llindars de renda que estableixen les ordenances (els llindars es detallen en la carta que us hem fet arribar a través de l'agenda). També cal que tingueu en compte que només poden optar a la bonificació els infants que utilitzin la quota de tot el dia matí i tarda (per tant, aquelles famílies que paguin 170 euros en concepte d'escolarització).

 - Podeu descarregar-vos la sol·licitud des de la web de l'Ajuntament  o demanar-les a la Direcció de l'escola, o bé al mateix Ajuntament.


Podeu consultar la  web www.sabarca.cat