dijous, 10 de desembre del 2015

Ja ha arribat el Nadal a l'escola!!!

Bon dia, famílies!
A l'escola ja fa uns dies que es comença a respirar aires de Nadal. Al llarg d'aquestes setmanes del mes de desembre hi fem tot un seguit d'activitats relacionades amb el Nadal per tal d'apropar als infants a aquesta Festa tradicional tan màgica que agrada tant a petits com a grans. I per seguir la tradició de cada any... els grans de l'escola vam sortir divendres passat a buscar el nostre Tió de Nadal!!
Ben amagadet i mort de fred es trobava dins uns matolls d'herbes del parc, estava cansat i afamat. Havia baixat com cada any de la muntanya per venir a omplir de màgia els cors de tots els nostres petits i petites.
Molt il·lusionats el grup de l'aula de la Pluja van recollir el Tió i el van portar fins a l'escola. 











Des de ja fa uns dies tenim al Tió posat al costat de la nostra llar de foc. En entrar a l'escola tots i totes el podeu saludar i, aquells que vulgueu, podeu dur-li alguna coseta per menjar: pells de mandarina o de patata, pomes, trossets de pa, etc. S'ho menja tot i tot aquest Tió.

Avui, amb els mitjans de l'escola l'hem anat a saludar i per tal que es posés molt content li hem cantat moltes nadales.








Hem cantat algunes Nadales, com ara:

Amb la llum del fanalet...


El 25 de desembre, fum, fum, fum...


Els tres reis arriben a ciutat...


El Trineu...


M'agrada el Nadal...