dijous, 3 d’abril del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem fet una experimentació amb llums de colors. Hem ambientat l'aula a les fosques i cada nen/a ha agafat una llantera que estava decorada amb paper de seda de color. Ha estat una experiència visual molt agradable, i ens ho hem passat super bé!

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Avui hem celebrat l'aniversari del Daniel, que ha fet 2 anyets! Felicitats Daniel! En Daniel ens ha convidat a menjar pastís d'aniversari del Mickey, i nosaltres li hem fet una corona de rei ben xula! Després hem posat música i... a ballar! Li hem cantat la cançó d'aniversari i el Daniel s'ha sentit molt feliç.
https://www.youtube.com/watch?v=JJz-tnO2kVc
També hem fet una sessió d'experimentació amb pots d'olors diferents. Hem anat olorant diferents pots on hi havia espècies: farigola, llorer, romaní, cacao, cafè, llimona, etc. Mmmmmmm quina bona olor que feia tot!

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem estampat les nostres mans amb pintura de color vermell per a preparar un detallet que estem fent per a la Diada de Sant Jordi!

Avui, tot el dia plovent. Aix...aquests dies estem una mica més esverats i nerviosos, perquè no podem sortir al pati. Però hem anat a descarregar una mica d'energia a l'aula de psicomotricitat.

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Arròs blanc amb tomàquet fregit, varetes de lluç arrebossat i iogurt de maduixa. Mmmmmmmm, boníssim!

I per berenar...

Entrepà de crema de xocolata