dissabte, 10 de febrer del 2018

Rua de Carnestoltes

Bon dia, famílies!

Ahir vam poder gaudir d'una festa de Carnestoltes acompanyades de totes vosaltres. Vam passar una tarda amb molts nervis però, finalment, tot l'esforç va obtenir uns bons fruits. Vam estar molt emocionades i contentes de veure les vostres cares en descobrir les disfresses dels vostres fills/es. El tema escollit d'enguany va ser Blancaneus i els 7 nans. Nosaltres vam ser 19 Blancaneus, 55 nans i 4 fantàstics prínceps. I com no, tampoc hi podia faltar la Reina malèfica i la bruixa velleta amb les pomes enverinades.
És moment d'agraïments... Volíem agrair la participació de tots els pares i mares que vau animar-vos a disfressar-vos amb nosaltres (esperem gaudíssiu de les disfresses), i...com no, agraïr públicament tot l'esforç i col·laboració desinteressada de l'Esther (Mami Henzo), i la Sandra (Mami Marc) que al llarg de les darreres setmanes han estat confeccionant totes les disfresses tan dels pares i mares, equip educatiu, com dels vostres fills i filles. Sense la vostra ajuda no ens hagués estat possible guarnir-nos amb aquestes increïbles disfresses. Milions i milions de gràcies.

Us deixem un recull d'algunes de les imatges realitzades ahir. Si algú de vosaltres va realitzar vídeos o fotografies, us agrairiem ens les féssiu arribar al mail de l'escola. Moltíssimes gràcies.