dimarts, 28 d’abril del 2015

Portes Obertes a la nostra escola

Benvolgudes famílies!

Volíem agraïr públicament l'assistència de totes les famílies que ahir, dilluns 27 d'Abril, vau venir a coneixèr-nos en les nostres portes obertes. Donar-vos les gràcies en nom de tot l'equip per l'interès mostrat en conèixer la nostra escola i fer-vos extensiu a totes les famílies que l'escola està oberta per respondre a les vostres demandes.
La nostra intenció va ser oferir-vos quatre pinzellades del què és el nostre treball diari. Esperem haver-ho aconseguit i haver resolt tots els vostres dubtes.

Moltíssimes gràcies.

Per totes aquelles que ahir no us va ser possible venir, us volem mostrar en imatges què hi fem a l'escola bressol El Trenet. Sigueu benvinguts i benvingudes!


A l'aula dels Petons fem Joc Heurístic

El joc heurístic és un tipus de joc de descoberta a través d'objectes inespecífics, elements de rebuig classificat  per a grups de diferent tipus de material (plàstic, metall, fusta, roba, tela, ferro, etc.) amb l'objectiu que els infants els combinin entre si, l'explorin, el manipulin i després aprenguin a classificar-lo i  a guardar-lo al lloc corresponent.
Aquesta setmana passada, a l'aula dels Petons vam fer una sessió de joc heurístic i va agradar molt als infants. Des de pots i recipients de metall, envasos de plàstic, agulles d'estendre la roba, trossets de roba, etc. vam deixar-los a l'abast dels nens/es i vam observar les seves accions. En va ser molt interessant el resultat!