dimecres, 8 d’abril del 2015

Sortida a la Granja

Benvolgudes famílies!

Recordeu que aquest proper divendres, 10 d'Abril marxem d'excursió a la granja: quina aventura! Estem ja tots i totes molt emocionats i emocionades...


Caldrà que aquest dia vinguin ben puntuals a l'escola. La sortida amb l'autobús la farem a les 9.30 hores, i retornarem aproximadament a les 15.45 hores.
Us recomanem que vestiu als infants amb roba ben còmode, xandall a ser possible, i tampoc excessivament abrigats. 
Per a protegir-nos del sol, poseu protecció solar (sobretot a la cara) abans de sortir de casa. I si voleu, els podeu posar una gorra, si no els hi és incòmode (si veieu que els hi ha de caure o que no la volen, no cal). La majoria dels espais on estarem a la Granja estan protegits per l'ombra.
Pel que fa al dinar...els infants que usen el servei de menjador de l'escola, no cal que duguin res. I els que decidiu que portin el dinar de casa, haureu de dur una bossa marcada amb el nom i a dins el que vulgueu que dinin els vostres fills/es junt amb una ampolleta d'aigua. 
Els infants que dinen del càtering de l'escola tindran 1 ampolleta d'aigua, 2 entrepans de viena amb pernil dolç i formatge, 1 plàtan, 1 bossa de patates xips i 1 paquet petit de galetes amb 1 suc de fruites.