dimarts, 9 de desembre del 2014

Excursió al Teatre

Bona tarda, famílies!

Avui per l'aula de Les Abraçades i per l'aula dels Somriures ha estat un dia molt emocionant. La sortida al teatre ha permès viure als petits/es tota una sèrie de moments impregnats de sopresa i emció: pujar a l'autobús, veure el paisatge per la finestra, conèixer un teatre, veure la representació de l'obra de teatre amb titelles, estar-se a les fosques amb so i música en directe, etc. Tot i la forta ventada que ha fet hem arribat i tornat molt bé.
La història de la representació: "L'arbre de Nadal", ha introduït als infants en la propera festa que viurem, el Nadal i a través de la història narrada per uns titelles, hem après que el regal més bonics de tots ha de ser compartir amb els qui no tenen res.
Us deixem algunes imatges del dia...









XERRADA-TALLER SOBRE EL JOC I LA JOGUINA

Benvolgudes famílies:

Us fem saber que la propera setmana iniciem un nou espai dins els anomentas "Espais familiars": les Xerrades guiades per experts.
La primera xerrada que us proposem, donat que s'acosten les festes de nadal i el joc i la joguina és un element important per a tots els infants, serà precisament sobre el Joc i la Joguina en l'etapa infantil.


XERRADA-TALLER SOBRE EL JOC I LES JOGUINES 

( A càrrec de la formadora Anna Vilarroig, Tècnica especialista en Educació infantil, amb formació complementària de la Pedagogia Waldorf en l'etapa infantil).

La formadora Anna Vilarroig ens introduirà al món del joc i la importància que té en la infància i, per tant, com en són d'importants les joguines que escollim pels nostres petits/es.

Coneixerem les diferents etapes evolutives dels infants i quin tipus de joc desenvolupen en cadascuna d'elles, així com els materials que els podem oferir.

Hi haurà una part més teòrica i una de caire més pràctic per plantejar-nos apsectes sobre el joc, la importància que ha tingut per nosaltres i reflexionar sobre aspectes concrets de les joguines.

Acabarem la xerrada-taller amb propostes de com confeccionar joguines a casa i en farem alguna de ben divertida amb materials usuals.

INSCRIPCIÓ A LA XERRADA-TALLER: Del 10 al 16 de Desembre, omplint una petita inscripció a la direcció del centre. (Hi haurà places limitades, màxim fins a 15 famílies per ordre d'inscricpió)

PREU: La xerrada-taller tindrà un cost en concepte de material que s'utilitzarà per a fer la joguina de 8 euros (en efectiu en el moment de fer la inscripció).
La inscripció es farà efectiva en el moment que es faci el pagament.

DATA DE LA XERRADA-TALLER: Serà el proper dimecres, 17 de Desembre de 17 a 19.30 hores a la mateixa escola.

NOTA: La xerrada serà només per a mares i pares (sense infants)

Qualsevol dubte, consulteu a la direcció de l'escola.