dimarts, 17 de febrer del 2015

Festa de Carnestoltes 2015

Aquest passat divendres, 13 de Febrer vam celebrar la tradicional festa de Carnestoltes a l'escola: aquest any el centre d'interès i el motiu de les disfresses van ser personatges del Circ, i el Trenet es va convertir per una tarda en un petit Circ, d'actors i actrius protagonistes: pallassos, mims, forçuts, mags, etc.
Totes les famílies ens vau voler acompanyar per veure la desfilada de cada classe i, més tard, per formar part de la Rua de Carnestoltes que, amb l'Ajuda dels membres de l'AMPA es va organitzar.
La petita festeta va acabar, com moltes d'altres vegades, al pati de l'escola amb música i bon ambient entre equip educatiu i famílies.
Esperem gaudissiu d'aquesta tarda.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència, i agraïm la col·laboració de tots els membres de l'AMPA que van poder assistir-hi!

Us deixem un petit resum de les imatges realitzades durant la preparació dels infants i la desfilada de disfresses.




















Properament us penjarem més imatges...

Tallers en família: 2ª Sessió

Bona tarda, famílies...

El passat dimarts vam realitzar la segona sessió dels tallers per a famílies. Aquest cop, amb un total de 8 famílies assistents, vam proposar de confeccionar una disfressa cassolana ben original: una disfressa de pintor! Petits i grans van estar una estona ben estretinguts preparant i elaborant cada part de la disfressa, tenint com a base una samarreta blanca que cada família va dur de casa seva.

Aquest en va ser el resultat...
























Gràcies per la vostra participació!