dilluns, 14 de novembre del 2016

Eleccions al Consell Escolar

Benvolguts pares i mares,

Aquest curs toca la renovació parcial dels representants dels diferents sectors al Consell Escolar i el calendari que hem definit per a les diferents actuacions del procés és el següent :

- Abans del 18 de novembre constitució dels membres de la mesa electoral  i publicació del cens de pares i mares.
- 25 de novembre últim dia per presentar candidatures
- La votació es realitzarà entre el 28 de novembre i el 2 de desembre (avisarem de la data concreta per al nostre centre)
- Abans del 22 de desembre constitució del nou consell escolar

Què és el consell escolar?

El consell escolar és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. En el nostre centre hi tenim, 1 representant dels pares i mares, 1 representant de l'equip educatiu, 1 representant de l'Ajuntament, 1 representant de l'empresa gestora i la Direcció del Centre. Qualsevol tema d'especial rellevància es parla i es debat dins el consell escolar. Es la Direcció del centre qui convoca als diferents membres i estableix els temes a tractar en cada sessió convocada. Cada membre representant pot suggerir temes a debat en relació a l'organització, al funcionament, als horaris, etc. També dins el consell escolar es presenta anualment la Programació Centre i el Projecte educatiu (en cas de renovació). Es compten entre 2 i 3 reunions l'any ( en principi 1 per cada trimestre)
La funció principal del consell escolar és debatre, analitzar, avaluar i prendre decisions sobres els temes proposats.

Esperem que hi participeu o com a candidats/ates i/o votants el dia de les votacions.

Moltes gràcies.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Per presentar la vostra candidatura heu de portar un full amb una fotografia vostra i una petita presentació per qui no us conegui (qui és/són  els vostres fills/es, de quin nivell....) així com les motivacions que us porten a presentar-vos a membre del consell escolar .

Recordeu que l’últim dia per presentar les candidatures és el proper 25 de novembre .
Animeu-vos a participar-hi!!