dimarts, 8 d’abril del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem fet una sessió d'experimentació amb pots de diferents olors: romaní, farigola, cafè, cacau, canyella, orènga, llaurer, etc. Hem olorat cada pot i...mmmmmmmm quines olors!
Després hem pintat lliurement amb ceres de diferents colors. Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé!

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Avui hem celebrat l'aniversari de l'Edurne que ha fet 2 anyets! Felicitats Edurne...i ens ha convidat a menjar pastís i ens ha portat un detallet per cada company. Hem ballat i li hem fet una super corona de reina. Sense perdre gaire temps...hem anat a l'aula del menjador a fer una nova sessió d'experimentació amb xocolata desfeta. Mmmmmmmm, que bona! Quin dia més emocionant!

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem fet una sesió d'experimentació amb iogurta de diferents sabors. Apa... hem escampat els pots de iogurt sobre paper d'embalar i hem pintat amb les mans sobre el paper amb el iogurt. Quina sensació més emocionant, notant el iogurt fred a les nostres mans... Ha estat molt divertit i ens ho hem passat molt bé!

A mig matí hem sortit una estoneta al pati, aprofitar el solet que ha fet avui, i la bona temperatura.

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Mongeta tendre amb patata bullida, truita a la francesa amb tomàquet amanit i de postres... iogurt de plàtan. Mmmmmmmm, boníssim!

I per berenar...

Entrepà de formatge