dilluns, 9 de febrer del 2015

La protagonista de la setmana

Bona tarda, famílies!

Aquesta setmana, a l'aula de les Abraçades la protagonista és l'Ainara, i avui ha vingut la seva mare a fer-nos una activitat molt original i divertida! Hem fet platelina casolana amb ingredients molt fàcils. Per si voleu intentar de fer-ho a casa només necessiteu tenir els següents ingredients: farina, sal, oli i colorant alimentari. Mireu el resultat d'aquesta activitat:

























Dijous Gras

Benvolgudes famílies!

Tal i com estableix la tradició, aquest proper dijous, 12 de Febrer, celebrarem a l'escola el Dijous Gras.
Tradicionalment el dijous gras és el primer dia del Carnestoltes, tot i que actualment en nombroses poblacions la festa s'ha ampliat en el nombre de dies de celebració. És tradició per aquest dia menjar la botifarra d'ou, o bé d'altres de semblants com la blanca o la negra. També és costum menjar truita de botifarra, o bé la tradicional coca de llardons.
Així doncs, us demanem la vostra col·laboració per tal que cada infant dugui a l'escola envasat dins una carmanyola un trosset d'algun d'aquests aliments que hem anomenat ( un trosset de botifarra, un trosset de truita, o bé un trosset de coca de llardons). Nosaltres prepararem l'acompanyament de pa amb tomàquet.




Moltes gràcies per la vostra col·laboració!