dimecres, 25 de març del 2015

A l'aula dels Somriures també experimentem amb xocolata!!!!

Avui ens ha tocat a l'aula dels Somriures fer experimentació amb xocolata. Hem experimentat amb aquest aliment de totes, totes. Hem començat explorant la textura de la xocolata en pols, i després de la xocolata líquida, i per acabar hem dibuixat sobre paper d'embalar amb xocolata més espesa. Deu ni do quanta xocolata!!! Hem acabat de xocolata ben pintats i guarnits. Però diuen que les imatges valen més que 1000 paraules, no? I com n'hem gaudit, d'aquesta activitat!!!!

























El protagonista d'aquesta setmana...

A l'aula de les Abraçades, el protagonista d'aquesta setmana és l'Izan!!! I avui ha vingut la seva mama, la Mònica, a ensenyar-nos a fer pizzes. Ha estat una activitat molt divertida: hem donat forma a la massa amb el rodet, hi hem posat tomàquet, formatge i pernil dolç a trossets.
Cada company/a de l'aula s'endurà la seva pizza per coure-la a casa.
Ens ha agradat molt aquesta activitat, i els infants s'ho han passat molt bé! També hem estat mirant les cosetes que hi ha posat l'Izan a dins la Capsa viatgera, i la seva mama ens ho ha estat explicant amb ell.
















Explicant les cosetes de la capsa viatgera...





La protagonista d'aquesta setmana

La protagonista de l'aula dels Somriures aquesta setmana és, l'Ona!! Què molt contenta ens ha explicat que hi ha posat dins la capsa viatgera....


També vam rebre la visita dels seus pares, la Cristina i el Pedro i ens van animar a fer una activitat molt divertida! Vam fer un cap de pastura, tot experimentant amb la terra i les llavors. Mireu, mireu quin en va ser el resultat...