dimarts, 16 de setembre del 2014

Què hem dinat avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'escola hem menjat...

Per dinar: empedrat de mongeta seca, truita de patates i ceba al forn amb enciam i olives amanides i, de postres, préssec de vinya.





I per berenar...

Avui plàtan amb galetes maria

Roba d'escola

Bona tarda, famílies!

Només comunicar-vos que ja ens ha arribat tota la roba d'escola que vau demanar. Tots aquells qui vareu fer comanda, passeu per al despatx de la direcció per a recollir-la en el següent horari: de 15 a 15.15 hores, o de 17 a 17.30 hores.
Els qui només vingueu pel matí, ja us la posarem a dins la motxilla a partir de demà.

Bata d'hivern


Bossa de roba de recanvi


Motxilla escola


Bata d'estiu


Pack de 5 pitets plastificats amb goma al coll


Comunicacions Diàries

Hola famílies!

Recordar-vos que en breu esperem tenir les agendes per als infants on les educadores us hi anotaran cada dia si hi ha hagut algun incident, i com han menjat, dormit o fet les deposicions.
Mentres la imprempta no ens les enviï, avui mateix us donarem una mini agenda improvitzada per tal que tingueu anotat en un paper com ha passat el dia el vostre fill/a.
Disculpeu si aquests primers dies les informacions s'han donat de boca a boca.
D'altra banda, informar-vos que les úniques vies possibles per a comunicar-vos amb les educadores són el telèfon i el correu electrònic de l'escola. Quan tingueu l'agenda també ho podreu fer a través d'aquesta, o bé durant les hores d'entrada i recollida dels infants. Sempre que ho cregueu necessari podeu concertar una entrevista personal amb la tutora del vostre infant, si voleu parlar de qüestions més específiques. I la direcció del centre us enviarà per mail i a través del Blog de l'escola totes les novetats diàries o comunicacions que hagueu de tenir presents.
Per normativa interna de l'escola, intenteu no demanar informacions a les educadores a través d'alguns dels grups de whatsapp en els quals les hi teniu afegides. Sempre que calgui, les educadores us donaran la informació necessària per les vies ordinàries.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!