dimecres, 15 d’abril del 2015

Portes Obertes a la nostra escola




PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2015-2016


Calendari de preinscripció:

PRESENTACIÓ DE SOL.LICITUDS
Del 4 al 15 de maig de 2015 (ambdós inclosos)
PUBLICACIÓ DE LES LLISTES BAREMADES
26 de maig de 2015
SORTEIG
27 de maig de 2015 a les 12,00 h
PUBLICACIÓ LLISTES ADMESOS
5 de juny de 2015


A la pàgina web de l'Ajuntament podreu descarregar-vos el formulari de preinscripció i la documentació necessària per formalitzar el tràmit. (Lessol·licituds s'han de presentar a la 2ª Planta de l'Ajuntament, juntament amb la documentació requerida).

Portes obertes

Amb motiu de la campanya de preinscripció i matrícula  del curs escolar 2015-2016, es duran a terme les jornades de Portes Obertes a les Escoles Bressols Municipals de Sant Andreu els dies 27, 28 i 29 d'Abril a les 17:30 hores. En concret, a l'Escola Bressol Municipal el Trenet realitzarem les Portes Obertes el dia 27 d'Abril a partir de les 17.30 hores.
Aquestes portes obertes estan adreçades a totes aquelles famílies que tinguin infants de 0 a 3 anys i que vulguin o tinguin la necessitat d' incorporar els seus fills/es en un entorn educatiu de confiança, i iniciar la seva trajectòria escolar.
Qualsevol dubte, consulteu a la Direcció del centre.

Petites Sortides Aules Somriures i Abraçades

Benvolgudes famílies,

Us informem que al llarg d'aquest mes d'Abril hem programat una sèrie de petites sortides de matí relacionades amb la Unitat de programació que estem treballant a l'escola: Sant Jordi i els Contes.
Alguna de les sortides ja estava prevista des de l'inici del curs, altres han estat organitzades al llarg d'aquestes últimes setmanes.

Us detellem a continuació el tipus de sortida i el dia:

Dimarts, 21 d'Abril: Anem a veure una petita representació teatral, en format titelles a la Sala petita del Teatre Núria Espert. La representació és gratuïta ja que és subvencionada en la seva totalitat per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Aquest dia haureu de ser molt, molt puntuals a l'escola. Entre les 9- 9:10 hores sortirem de l'escola per anar caminant fins al teatre. Un cop acabada la representació tornarem cap a l'escola, sobre les 11.30 hores.

Dimecres, 22 d'Abril: En motiu de la Diada de Sant Jordi, les 3 escoles bressols Municipals d'aquí Sant Andreu, hem organitzat unes Jornades d'intercanvi culturals amb els avis del Casal dels Avis al pati de l'Escola Casa Pedemonte. Allà, un grup d'avis molt animats ens faran una representació teatral de la llegenda de Sant Jordi, i per concloure les jornades farem una mica de gresca i xerinola. Aquest dia sortirem també caminant de l'escola a les 9.30 hores i tornarem sobre les 11.30 hores.

Dimecres, 29 d'Abril: Anem a visitar la Biblioteca municipal. Sortirem de l'escola a les 9.15 hores i retornarem sobre les 11.30 hores.