divendres, 8 d’abril del 2016

A l'escola Aprenem tot jugant, experimentant i descobrint!!!!

Bona tarda, famílies...

Aquestes darreres setmanes hem fet tot un seguit d'experimentacions a l'aula molt diveritdes, en les quals els vostres fills/es han gaudit moltíssim.

Mireu, Mireu...

Experimentació amb gelatina....












Experimentació amb Iogurt....







Iogurt amb maduixes.....Mmmmmmmm, que bo!!!!










Experimentació amb verdures i hortalisses, blat de moro i palla....





























Espai Nadó a l'Escola Bressol El Trenet

Què és l’Espai Nadó?

A l'Escola Bressol el Trenet oferim un nou Espai destinat a famílies amb nadons de 0 a 12 mesos, que tinguin o no els seus fills escolaritzats i, que vulguin passar una bona estona i compartir un espai acollidor i de criança amb altres mares i pares.
Per a totes les famílies de Sant Andreu de la Barca, l’Escola Bressol El Trenet ha pres aquest curs la iniciativa d'obrir les seves portes i oferir un espai de confiança, per gaudir del procés de desenvolupament i creixement dels petits/es, tot compartint experiències amb altres pares. 

Què hi fem a l’Espai Nadó?

Setmanalment realitzem activitats que afavoreixen l’intercanvi d’experiències i el desenvolupament dels petits/es, a nivell de descobriment.
Al llarg de les darreres setmanes ja hem vivenciat diferents activitats de tot tipus: massatge infantil, jocs de falda, experimentacions, cançons de bressol, jocs de descoberta, etc. 

Mireu, mireu...

Sessió de massatge







Experimentació amb taronges......








 Descobrim la Taula de Llum......