dijous, 24 de novembre del 2016

Activitats amb famílies

Hola famílies,

El passat divendres, vau venir alguns papes i algunes mames a fer maraques musicals a les aules dels vostres fills/es. Us agraïm a tots els que vau poder venir que vinguessiu a compartir aquesta estona amb nosaltres i els altres nens de l'escola.
Moltes gràcies.

La Conchi, la mama del Saul,  la Nereida, la mama de la Vella, el Sergio (el papa de la Nora), i el Jordi (el papa de la Núria) van venir a les aules de Joan Miró i d'Isaac Newton a ajudar-nos a fer les maraques musicals. Mireu, mireu...

També vam rebre la visita dels pares de la Paula de l'aula de Joan Miró, i amb ells vam gaudir d'una estona de joc tot cantant-nos cançonetes, i ens van a ensenyar a fer una maraca molt original.
Els petits de l'escola també fem petites activitats

El rtime a l'aula dels petits de l'escola és calmat i relaxat. Al llarg del dia l'educadora segueix el ritme dels petits/es i va introduïnt petites rutines diàries que són les que els fan agafar confiança. Al llarg d'aquest mes de novembre, tot i que hem tingut moltes absències a l'aula, es plantegen diferents propostes de joc per a què els petits comencin a descobrir i experimentar i així afavorir el desenvolupament de les seves capacitats.

Famílies, us deixem algunes imatges d'algunes de les activitats que hem anat fent aquests dies:

Hem celebrat el primer aniversari de l'Henzo i la Mekare. Feliç Primer anyet de part de tot l'equip de l'Escola Bressol!!

Hem jugat amb globus sonors, i hem experimentat amb el so de diferents instruments musicals... Els globus sonors ens han agradat molt!!!
Hem pintat amb pintura verda i groga tot utilitzant el nostre cos....


Experimentem amb llimones....