dilluns, 31 de març del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem fet una nova sessió de joc heurístic: amb material de rebuig hem provat de fer combinacions. Els petits han estat una bona estona ben entretinguts.
Aprofitem per demanar-vos la vostra col·laboració per a dur material de rebuig. Nessitaríem més material per a poder treballar el joc heurístic. En l'apartat monogràfics hi teniu específicat en què consisteix una sessió de joc heurístic i quin material s'utilitza.
Hi trobem 3 tipus de material: les bosses a on es guarden els objectes, els contenidors (pots, llaunes, ampolles, caixes, etc.), i els objectes que fan de contingut (agulles d'estendre la roba, taps d'ampolles, taps de suro, anelles de fusta, anelles de plàstic, etc.).

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Hem fet una sessió d'experimentació amb gelatina de diferents sabors! Quina experiència tant agradable, i dolça...hem desenvolupat tots els nostres sentits: la vista (quants colors diferents), el gust (mmmm, i què bona és la gelatina, n'hi havia de diferents sabors i els hem identificat), el tacte ( l'hem aixafat, l'hem tocat, hem notat que era viscosa i freda), i hem fet l'experimentació tot escolatnt música de relaxació.

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

També hem fet una sessió d'experimentació amb gelatina de diferents sabors! Però nosaltres ens hem arriscat una miqueta més. Hem fet l'experimentació tot despullats. Quina sensació la de tocar la gelatina amb els peus i les mans. Quan caminavem per damunt la gelatina...Buuuum, de cul a terra relliscavem. I quin fart de riure. Ha estat molt divertit. Després de fer l'experimentació, ens hem hagut de banyar fins dalt, de tan enganxosos que hem quedat.
El Leo és el nostre protagonista, aquesta setmana, i ens ha dut la capsa viatgera que es va endur el divendres. Hem estat comentant quines coses hi ha posat a dins!


Avui hem fet la sessió d'esbarjo a l'aula de psicomotricitat, ja que ens hem trobat el pati molt mullat després de les pluges de tot el cap de setmana...:(

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  (Hi ha hagut una petita modificació en el menú d'avui i, en compte de macarrons gratinats, hem menjat... Puré de carbassó, rodó de gall d'indi al form amb xampinyons i pinya amb almívar. Mmmmmmmmmmmmm, boníssim!

I per berenar...

Llet amb cereals de mel