divendres, 25 d’abril del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem fet una nova sessió de música: hem recordat les cançonetes de Sant Jordi, i hem cantat i dansat algunes cançons de la primavera. "Surt sol solet, Sant Jordi no tenia cap soldat, La primavera ja és aquí, els Ocells han arribat, etc."

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Hem celebrat l'aniversari de la Lucia, que ha fet 2 anyets. Acompanyats de tots els amics/gues de la classe li hem fet una corona de reina i li hem cantat la cançó de "Moltes felicitats". Hem menjat pastís d'aniversari i hem ballat una estoneta. La Lucia s'ho ha passat molt bé! Felicitats, bonica!


Per molts anys, i que et facis molt més gran! Després hem fet classe d'anglès. Avui hem recordat algunes de les cançons que ja coneixem amb la Kate i la Tati. Tot i que estàvem una mica adormits, ens ha agradat molt  i ens ho hem passat molt bé!Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem explicat el conte de El Cargol i l'herba de poniol. Tots els petits s'han mostrat molt interessats en la història que hem narrat. Aquí us en deixem l'argument, per si la voleu explicar a casa.

http://www.tv3.cat/videos/840519/El-cargol-i-lherba-de-poliol


A mig matí hem sortit una estoneta al pati, aprofitar el solet que ha fet avui, i la bona temperatura.

Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Macarrons amb tonyina i salsitxes al forn, i de postres flam de vainilla.

I per berenar...

Llet amb galetes

Que tingueu molt bon cap de setmana!