dimecres, 14 d’octubre del 2015

Reunions Informatives Grup-Classe

Benvolgudes famílies:

Us informem que, com cada curs, un cop passat el període de l'adaptació us oferim la possibilitat de poder asisstir a les reunions per aula amb tot el grup-classe. L'objectiu de la reunió és que pogueu conèixer amb més detalls què hi fem a l'escola cada dia, i tingueu una idea més propera del treball que realitzem amb els vostres fills/es, així com fer-vos una valoració del procés d'adaptació a grans trets.

A continuació us indiquem el dia i l'hora de la reunió per a cada aula:

Dilluns, 26 d'Octubre: Aula El Sol. A les 17.15 hores.

Dimarts, 27 d'Octubre: Aula Els Núvols. A les 17.15 hores

Dijous, 29 d'Octubre: Aula La Pluja. A les 17.15 hores


Us hi esperem!

LA CASTANYADA

Benvolgudes famílies!

Al llarg d'aquest mes d'Octubre, a part d'endinsar-nos dins la tardor, farem  conèixer als infants una de les festes més populars i tradicionals catalanes que, a l'escola, ens agrada molt celebrar: La castanyada!
Per tal de conèixer aquesta festa, experimentarem i posarem a l'abast dels petits/es diferents elements típtics d'aquesta festa: experimentarem amb patates i moniatos, castanyes, coneixerem qui era la Senyora Maria Castanyera a través d'escolatar el relat dela seva història, i aprendrem i descobrirem quin ingredients s'utilitzen per a fer uns panellets deliciosos!!!
Com a cloenda d'aquesta unitat de Programació celebrarem el Divendres, dia 30 d'Octubre la Festa de la Catsanyada. Pel matí, tots els infants hauran de venir a l'escola matí disfressats de Castanyers i Castanyeres, i ben guarnits rebrem la visita de la nostra particular Castanyera que, cada any, baixa de la muntanya per venir-nos a ballar el seu ball tradicional i dur-nos castanyes torradetes. Mmmmmmm, boníssimes! A la tarda, ens esperarà una gran festeta, organitzada per l'Ampa de l'escola, en la qual podrem gaudir d'una estona divertida entre famílies i escola, tot menjant xocolata desfeta .
Us anirem donant més informació detallada per mail. Aneu-vos preparant per la Festa!!!!






Tallers per a famílies

Benvolgudes famílies,

Us presentem la nova programació de tallers per a famílies amb infants de 0-3 anys d'aquest primer trimestre. Us animem a participar-hi!