dimecres, 2 d’abril del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bon dia, famílies!

Avui a l'aula dels Patufets...

Hem mirat el llibre viatger que ens ha retornat la Lucia, després de passar el cap de setmana amb en Patufet. I hem explicat tot el que va fer la Lucia aquests dies. També hem estat preparant un detallet per a Sant Jordi. Hem pintat amb pintura de dits groga i vermella. Aix...què serà, serà...

Avui a l'aula dels Músics de Bremen...

Avui hem fet una nova sessió de psicomotrictat, aquest cop hem muntat un circuit amb diferents mòduls, que cada petit/a ha hagut d'anar seguint: pujar i baixar, posar-se de peus, arrossegar-se i voltejar. Apa, què divertit ha estat!

Avui a l'aula de La Caputxeta Vermella...

Hem fet una nova sessió de música: i és que ja fa algunes setmanes que a la classe de música estem treballant "La flauta Màgica" de Mozart. Avui hem conegut qui era, Mozart i hem escoltat molt atentament un fragment de l'obra magistral La flauta màgica, interpretat per La Reina de la Nit, l'actriu protagonista d'aquesta Aria. Hem explicat una versió reduïda de l'argument d'aquesta història amb l'ajuda d'algunes imatges dels diferents personatges (la reina de la Nit, la princesa Pamina, i el princep Tamino).
Us recomanem que conegueu la història i la pogueu utilitzar com a relat per a narrar als vostres fills/es abans d'anar a dormir, per exemple.
Avui us deixem amb un dels fragments més representatius d'aquesta obra:
https://www.youtube.com/watch?v=rxGy83aipbY


Avui, a l'hora de dinar...

Hem menjat:  Llenties sofregides amb verduretes, llibrets de llom amb pernil i formatge, i de postres...poma. Mmmmmmmm, boníssim!

I per berenar...

Iogurt de sabors amb bastonets de pa