dimarts, 30 de setembre del 2014

Què hi hem fet avui a l'escola?

Bona tarda, famílies!

Avui a l'aula dels Petons...

Hem jugat amb els objectes de la nostra Panera dels Tresors. Descobrim les qualitats i característiques de diferents objectes (metall, fusta, tela, plàstic, pell, alumini, etc.), a través dels sentits. Ha estat molt divertit. Recordeu d'anar portant-mes material!






Avui a l'aula de les Abraçades...

Hem fet joc heurístic! El joc heurístic és una activitat en la qual  fem petits grups a l'aula i deixem a l'abast dels infants 3 categories diferents d'objectes. Cada grup d'infants explora els objectes i els combina lliurement. En acabar l'exploració i amb l'ajuda de l'educadora, recull els materials i els classifica.
En aquest joc, l 'infant arriba allà on desitja i desitja allò que veu. En la combinació de materials descobreixen que les coses hi caben o no; s'aguanten o cauen; rodolen o es mantenen quietes...
Ha estat molt divertit!

Avui a l'aula dels Somriures...

Ha vingut la Tati a fer-nos sessió d'anglès, i ha vingut acompanyada dels nostres titelles: en John i la Kate. Els titelles han explicat als infants què hi han vingut a fer aquí a l'escola i els han explicat d'on han vingut. Tots han prestat molta atenció a les explicacions. Hem acabat la sessió cantant algunes cançonetes.

Avui per dinar...

Hem menjat cigrons estofats amb espinachs, truita d'alberginía i de postres, plàtan.



I per berenar...

Entrepà de pernil dolç